8/11/2014

Havaianas flip-flops



Možete li zamisliti ljeto bez udobnog para japanki?Havaianas japanke nas svakog ljeta oduševljavaju sa svojim novim kolekcijama u kojima možemo provesti udobno ljeto.Koliko su popularne pokazali su nam brojne poznate zvijezde koje među kojima su Anita Dujić,Renata Sopek,Iva Balaban,Mara Bratoš i mnogi drugi.

Prvi par Havaianas japanki predstavljen je davne 1962. godine i od tada njihova popularnost kroz godine raste.Prve japanke su bile napravljene od traka tkanine i rižine slame na tabanima, a upravo ta riža je današnji zaštitni znak tih japanki. 


Havaianas japanke su mi uvijek bile omiljene japanke, kada su u pitanju ljetni komadi obuće. Jednostavnog su dizajna, ali zanimljivog. Nisu samo lijepe izgledom, već su i jako udobne. One su zasigurno ljetni "must have" komad. Havaianas brend nam svake godine predstavi neki novi posebni dizajn. Prije dvije godine je predstavljena 'Brazil' kolekcija iz koje ja sam imam dva modela.Njihovi dućani nalaze se diljem svijeta, i kad uđete u njega, teško ćete izaći iz njega, jer ima predivnih modela. Meni osobno Havaianas japanke su idealan ljetni modni dodak, izuzetno udobne i s pažljivo odabranim dizajnom.




    
    Tekst i slike:Mario Mehuljić

No comments:

Post a Comment